Hogyan vehet részt az extra programban?

Díjazzuk a hűségét! Várásoljon Bosch termékeket, vágja ki a vonalkódot a termék dobozáról, zsebelje be az eXtra pontokat és váltsa őket értékes ajándékokra! Minden szerviz szabadon részt vehet a programban.
 

Regisztráció:

Gyorsan és egyszerűen regisztrálhat a Hűségprogramba a "Regisztráció" fül alatt. A folyamat 3-4 egyszerű lépésből áll. Regisztrálás után a program az Ön által megadott e-mail címre aktiváló linket küld.
FONTOS!
Regisztrációja csak a linkre a linkre kattintás után aktiválódik!
 

Vásároljon Bosch termékeket és gyűjtse a pontokat!

A regisztrációt követően a pontok összegyűjtése azonnal kezdetét veheti! Vágja le a eXtra programban részt vevő Bosch termékek EAN kódjait. Az EAN kódok megtalálhatók a termék csomagolásán. Küldje el az összegyűjtött kódokat a visszaküldési formanyomtatvánnyal együtt a következő címre:
iLogistic Kft.
Biatorbágy
Verebély László u 2.
WestLog DC Logisztikai Központ 203-as rámpa
2051


Ön eXtra pontjait egész évben gyűjtheti. Folyamatosan beválthatja ajándékokra vagy folytathatja a pontok gyűjtését, hogy később egy nagyobb értékű ajándékot válasszon.

Pontok beváltása:

Szóval, pontokat gyűjtött, és most szeretné egy vonzó ajándékra váltani őket? A "Ajándék katalógus" fül alatt gyorsan és egyszerűen megteheti. Több mint 50 különböző ajándékból választhat az olyan kategóriákon belül mint például: "Bosch készülékek" "Divat,kiegészítők", "Otthon és stílus", "Szórakoztató elektronika” Miután kiválasztotta az ajándékot már meg is rendelheti, ha rendelkezik elegendő ponttal. A megrendelés kitöltésekor a kiválasztott ajándékot 30 munkanapon belül elküldjük a megadott szállítási címre. A szállítási költséget a Bosch viseli.